RÓLUNK


Sok éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, családi vállalkozásként alapítottuk a Kert-Vonal Tervező Stúdiót 2003-ban. Cégünk fő profilja a táj- és kertépítészeti tervezés széles spektruma, a városi léptékű koncepciók készítésétől a lakó- és intézmény kertek kiviteli szintű tervezéséig.

Számunkra nincsenek kicsi, vagy sablonos feladatok: bármilyen tenyérnyi szabad tér, zöldfelület kellő figyelmet kap. Megőriztük a tervezés "kézműves" jellegét, vagyis cégbővítés helyett inkább partneri körünket bővítettük. A kerttulajdonosokat - az igényekhez igazodva - sokféle módon igyekszünk kiszolgálni: szaktanácsadást végzünk a helyszínen, közösen tervezünk, vázlattervet, vagy komplett kiviteli tervdokumentációt készítünk, segítséget nyújtunk a növények beszerzésében, sőt, a kivitelezés gondjait is levesszük a vállukról.

Minél több a tervezői tapasztalat, annál több a felvetődő kérdés. A teljességgel megismerhetetlennek szóló alázattal, az újdonságnak szóló nyitottsággal és kísérletező kedvvel közelítjük szép szakmánk általunk még bejáratlan útjait.

Papp Katalin
t
ájépítész tervező